projekter om tokyo blue kontakt da | eng

      
OPEN ENDED

Skissernas Museum i Lund ejer over 30.000 skitser, modeller og andre typer af forberedende arbejder til offentlige kunstværker i både Sverige og udland. Museets samling giver dermed et unikt indblik i de kunstneriske processer, hvor slutresultatet fortsat er åbent for forandring. Denne åbenhed i processen har dannet udgangspunkt for videoværket Open Ended, der blev produceret til Skissernas Night på museet.

Skissernas Night er en aften hvor museet inviterer publikum til talks, koncerter, workshops og andre kunstneriske oplevelser. Tokyo Blue blev inviteret til at udvikle et videoværk til visning i Birgit Rausing Salen. Værket fungerede dermed også som backdrop til aftenens koncerter med bl.a. danske Astrid Engberg.
Videoværket bestod af affotograferede detaljer fra en lang række af museets materialer, der blev klippet sammen i nye konstellationer. Værket var således et kontinuerligt flow af bearbejdede detaljer sammensat i nye kompositioner på kryds og tværs af tid og udtryk. Museets ophængning er en såkaldt salon-ophænging, hvor værkerne hænger fra gulv til loft. Videoinstallationen legede med denne ophængning ved også at fylde det meste af endevæggen i Birgit Rausing Salen, hvor det spejlende loft skabte en kalejdoskopisk illusion.

Materialer: Projektorer
Realiseret: November 2022
Kunde: Skissernas Museum Lund
Fotograf: Johan Persson og Tokyo Blue
Copyright © Tokyo Blue